Foglalás menete

Az Alíz, Betti és Niki vendégházak elfoglalása az érkezés napján délután 14 órától, elhagyása a távozás napján délelőtt 10 óráig történik. Előzetesen történő egyedi megállapodás alapján – óradíj ellenében – 14 óra előtti érkezés és 10 óra utáni távozás is lehetséges, amennyiben szabad kapacitással rendelkezik az adott nyaraló. Az Adél és a Tímea vendégházak az érkezés napján 15 órától foglalhatók el, és a távozás napján 10 óráig kérjük elhagyni. Az Anna vendégházat megkezdett napokra adjuk ki. Ez azt jelenti, hogy az Anna vendégház az érkezés napján már 9 órától elfoglalható és a távozás napján 18.00 óráig lehet maradni. 

A foglalás véglegesítéséhez – a vendégháztól és a foglalás időtartamától függően – általában 10 ezer forint és a foglalási érték 50%-a közötti foglaló átutalását kérjük, melyet 30 napon belüli lemondás esetén nem térítünk vissza. Megértésüket köszönjük!

A lefoglalt időpontnál korábbi távozás esetén a szállásdíjat nem áll módunkban sem részben, sem egészében visszatéríteni.

Telefonszám Betti, Niki és Tímea vendégház: +36702303432 Komlovszky Gábor 

Az Anna, az Alíz és az Adél vendégházak telefonszáma a lenti üzenetküldő alkalmazás segítségével kérhető el.

Érdeklődni, foglalni az alábbi üzenetküldő alkalmazás segítségével lehet:

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Telefonszám

    Üzenet