Foglalás menete

Az Alíz, Betti és Niki vendégházak elfoglalása az érkezés napján délután 14 órától, elhagyása a távozás napján délelőtt 10 óráig történik. Előzetesen történő egyedi megállapodás alapján – óradíj ellenében – 14 óra előtti érkezés és 10 óra utáni távozás is lehetséges, amennyiben szabad kapacitással rendelkezik az adott nyaraló. A Zöld vendégházat június 1-től augusztus 31-ig megkezdett napokra adjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a Zöld vendégház az érkezés napján már 9 órától elfoglalható és a távozás napján 18.00 óráig lehet maradni. Június 1. előtt illetve szeptember 1-től a Zöld vendégház – a többi nyaralónkhoz hasonlóan – az érkezés napján délután 14 órától foglalható el, elhagyása pedig a távozás napján délelőtt 10 óráig történik.

A foglalás véglegesítéséhez (a vendégháztól és a foglalás időtartamától függően) általában 10-60 ezer forint közötti foglaló átutalását kérjük, melyet 30 napon belüli lemondás esetén nem térítünk vissza. Megértésüket köszönjük!

A lefoglalt időpontnál korábbi távozás esetén a szállásdíjat nem áll módunkban sem részben, sem egészében visszatéríteni.

Telefonszám Alíz és Zöld vendégház: +36305562313 Paraizsné

Telefonszám Betti és Niki vendégház: +36702303432 Komlovszky Gábor 

Érdeklődni, foglalni az alábbi üzenetküldő alkalmazás segítségével lehet:

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Telefonszám

    Üzenet