Kiadó nyaralók

Három kiadó nyaraló Békésszentandráson, a holt-Körös halban gazdag Siratói holtága mellett található. Az Alíz vendégház és az Anna vendégház a Siratói üdülősoron, a Betti vendégház az Alíz és Anna vendégházakkal szemközti oldalon, azoktól légvonalban néhány száz méter távolságra található. A Betti vendégház a sor utolsó nyaralója, így egyik oldalt nincs szomszédja, valamint vele szemben sincsen nyaraló, így ideális horgászok számára. A Niki vendégház a Kákafoki holtágon, aszfaltozott út mellett fekszik. Az Adél és Tímea vendégházaknak szintén van vízpartja a Kákafoki holtág mentén. Ennél a két nyaralónál a vízpartot és a házat egy csekély forgalmú út választja el egymástól.

Valamennyi kiadó nyaraló klímával felszerelt.

A kiadó apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek.

A kiadó nyaralók részletes adatai a Kezdőlapról vagy a Kiadó nyaralók menüpont legördülő listájából kiválasztva is elérhetők.

Békésszentandrás és környéke gazdag látnivalókban. A Duzzasztó és a Mini Magyarország Makettpark megtekintését mindenképpen ajánljuk vendégeinknek. Az apartmanokban elhelyezett színes tájékoztatók segítségével további érdekes programlehetőség közül választhatnak.