Megközelíthetőség

 

Az Alíz, az Anna és a Betti vendégház a Siratói holtág mellett, a Niki vendégház a Harcsási üdülősoron, a Kákafoki holtág mellett található, Békés megye kapujában, a 44-es főútvonaltól kb. 1 km-re, Békésszentandráson. Az Adél és a Tímea vendégház Szarvason, a Nyúlzugi részen található.

Alíz és Anna vendégház: Békésszentandrás, Siratói üdülősor 84. GPS: 46.887736, 20.4662013

Betti vendégház: Békésszentandrás, Kenderföldi üdülősor 74. GPS: 46.890855, 20.464022

Niki vendégház: Békésszentandrás, Harcsási üdülősor 19. GPS: 46.879598, 20.493410

Adél és Tímea vendégház: Szarvas, Nyúlzug helyrajzi szám: 5924/1 és 5924/2. GPS: 46.889849 20.535010  

Az Adél és a Tímea vendégházak megközelítése: 

  1. Navigáció nélkül a legegyszerűbb útvonal: Kecskemét – Békésszentandrás felől érkezve a hídon áthaladva az első lehetőségnél balra lefordulni a Vajda Péter utcára, (Békéscsaba felől érkezve az utolsó utca jobbkéz felől) és azon végighaladva a 8. keresztutcánál, a Benka Gyula utcánál balra A Benka Gyula utcától a lenti térképen a lila nyilak mutatják az útvonalat. A Benka Gyula utca végén az Újtelep utcánál jobbra kell fordulni. Ez az utca szórt kavicsos, de jó minőségű, az Újtelep utca – Hatház utca kereszteződésénél fel lehet hajtani a gátra. Innentől a gát betonozott (a korábbi része, ami az Újtelep utcával párhuzamos, még földút), a gát használatához engedély nem kell. A piros x-szel jelölt első lehajtót nem javasoljuk, mert az utak ezen a részen rosszabb minőségűek, és a következő (fóliasátrak után található) lehajtó sokkal lankásabb. A gátról lehajtva az út cseréppel, illetve apróbb törmelékkel szórt földút. A térképet követve a nyaraló könnyen megtalálható, végig jobbra kell tartani, kivéve a zsákutcánál, amit ugyan tábla nem jelez, de benézve az út végén egy kerítés zárja el a továbbhaladási lehetőséget. Az útvonalon vannak olyan szakaszok, ahol az út keskeny, és szembeforgalom esetén visszatolatásra lehet szükség.
  2. A piros vonallal jelölt útvonal a Történelmi Magyarország közepétől (Szarvas, Malom utca 81.) mutatja a vendégház megközelítését. Ez az útvonal a legrövidebb. A Tuja Clubtól kihordott földút, navigációval bátran használható, de anélkül a jobbra fordulás helyét nehezebb megtalálni, mivel az utak nincsenek jelölve. Ilyenkor a Körös partján maradva az út egyenesen a vendégházhoz vezet. Az út több helyen keskeny, két autó nem mindig fér el egymás mellett, így előfordulhat, hogy vissza kell tolatni, hogy a szemből érkezőt elengedjük.