Niki vendégház

A kiadó horgászház bemutatása:

A nyaraló tökéletes választás családoknak, kisebb baráti társaságoknak. A vízpartja a gyermekek biztonsága érdekében kerítéssel védett. Hatalmas terasszal rendelkezik a reggeli, madárcsicsergéses kávézásokhoz, az esti társasjátékozásokhoz, kártyapartikhoz. A nappali egyik fala a képen látható módon 3 üvegajtóból áll, így a nappaliból is csodálatos panoráma nyílik a vízpartra. A kertben bográcsozási, grillezési lehetőség biztosított. A nagy trambulint pedig felnőttek is használhatják. A vízben lehet fürdeni, a stég mellett kiépített lépcső található, a vízpart szélén pedig betonozott, sekélyebb rész van. Csónak rendelkezésre áll, és természetesen horgászni is lehet. Az éjszakai horgászathoz a parton lámpa található. A házban 200 csatornás kábeltévé és wifi is van. Az emeleti nagyszobában egy franciaágy és egy db egy személyes ágy, az emeleti félszobában két db egy személyes különálló ágy található. A földszinti nappaliban egy kihúzható kanapén további 2 fő fér el. A házban ivóvíz van, és zuhanyzós fürdőszoba. A kb. másfél km-re lévő étteremben hétköznap menüs étkeztetés is van, de több étterem kiszállítást is vállal a környéken azok kényelmére, akik a nyaralás ideje alatt nem szeretnek főzni. Ugyanakkor a ház konyhája is jól felszerelt: gáztűzhely, hűtő, mikró, kávéfőző, vízforraló, edények, tányérok, evőeszközök, bogrács, tárcsa rendelkezésre állnak.

A vendégház aszfaltozott út mellett található.

Állatbarát vendégház, kutya, cica stb. ingyenesen hozható.

Árak:

Elő- és utószezonban a nyaraló bérleti díja 6 főig 2 éjszakára 35.000 Ft/ház/éj + 500 Ft/fő/éj IFA, 3 éjszakától 30.000,-Ft/ház/éj + 500 Ft/fő/éj IFA. A 6 fő feletti főkre 5000 Ft/fő/éj. Az ár az esetleges fűtési költséget nem tartalmazza. Elő- és utószezonban minimum 2 éjszakára foglalható. Kiemelt ünnepek idején – Húsvét, Pünkösd, május 1. – a főszezoni ár érvényes, és minimum 3 éjszakára foglalható.

Főszezonban (június 1-től augusztus 31-ig) és kiemelt ünnepekkor a nyaraló bérleti díja 6 főig 35.000,-Ft/ház/éj + 500 Ft/fő/éj IFA. A 6 fő feletti főkre 5000 Ft/fő/éj. A bérleti díj napi 10 kWh óra villamos energia használatot tartalmaz, az e fölötti használat külön fizetendő. Június 1-július 6. között minimum 3 éjszakára, július 27-től augusztus 31-ig minimum 7 éjszakára (szombattól szombatig) foglalható.

Szabad időpontok:

Augusztus 31-től (minimum 2 éj)

Érdeklődni Komlovszky Gábornál lehet a +36702303432-es telefonszámon.

Foglalt a kiválasztott időpont? Nézze meg a medencés Alíz vendégházat is!