Tímea vendégház

A Tímea vendégház Szarvas egyik zártkerti részén, a Nyúlzugban található. Ezen rész jellegzetessége, hogy a vízpart és a ház között egy kihordott földút található.

A nyaraló egy ikerház egyik fele, 7+3 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést. (Az ikerház másik fele Adél vendégház néven szintén 10 főig foglalható. A két vendégház között kerítés található. A két épületrész egymás tükörképe.)

A Tímea vendégház földszintjén nagy méretű amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, valamint külön helyiségben WC található. A földszinti hálószobában 1 franciaágy és 1 kinyitható kanapé van, amely 2 fő részére pótágyként szolgál. Az emeleten 2 db hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba valamint külön helyiségben WC található. A vízpart felőli hálószobában 2 heverő, 1 kinyitható kanapé és egy fa kiságy lett elhelyezve, a másik emeleti hálószobában pedig 3 heverő. Az emeleti hálószobák klímával rendelkeznek. A televíziókban csak a földfelszíni csatornák érhetők el, INTERNET nincs. Minden szoba ablakán szúnyogháló és redőny van. A házban a vezetékes víz nem ivóvíz minőségű, palackozott víz fogyasztása ajánlott.

A parkolás a zárt udvaron belül több autó számára ingyenesen megoldott. Az udvaron bográcsozó tárcsával, napozóágyak, kerti kiülő, trambulin valamint gyermekhinta került elhelyezésre. A bográcsozáshoz gázpalack gázzsámollyal díjmentesen használható. 

A vízpart és nyaraló között csekély forgalmú 3 méter széles feltöltött földút út van. A vízpart az úttól kerítéssel van leválasztva, A Tímea vendégház és az Adél vendégház vízpartja közös, a vízparti rész – az udvarral ellentétben – nincs kettéválasztva. Összesen a  vízpart  32 méter széles, kiépített parttal, stéggel, a fürdéshez lépcsővel. Lehetőség van vízibiciklizni a két vendégház vendégei részére egy közös vízibiciklivel, melynek használata ingyenes.

Hét eleji kikapcsolódás 10 főig: hétfőn 12.00 órától csütörtök 10.00 óráig 300.000 Ft.

Hosszú hétvégi pihenés 10 főig: csütörtök 15.00 órától vasárnap este 18.00 óráig: 400.000 Ft.

A 18 éves kor felett fizetendő idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj. Házi kedvenc fogadása: 2000 Ft/éj/kutya/cica.

A szabad időpontokról Komlovszky Gábornál lehet érdeklődni a +36702303432-es telefonszámon.

Kattintson ide az ikerház másik fele, az Adél vendégház megtekintéséhez!