Adél vendégház

A vendégház bemutatása:

Az Adél vendégház Szarvas egyik zártkerti részén, a Nyúlzugban található. Ezen rész jellegzetessége, hogy a vízpart és a ház között egy kihordott földút található.

A nyaraló egy ikerház egyik fele, 7+3 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést. (Az ikerház másik fele Tímea vendégház néven szintén 10 főig foglalható. A két vendégház között kerítés található. A két épületrész egymás tükörképe.)

Az Adél vendégház földszintjén nagy méretű amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, valamint külön helyiségben WC található. A földszinti hálószobában 1 franciaágy és 1 kinyitható kanapé van, amely 2 fő részére pótágyként szolgál. Az emeleten 2 db hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba valamint külön helyiségben WC található. A vízpart felőli hálószobában 3 heverő, és 1 kanapé lett elhelyezve, a másik emeleti hálószobában pedig 2 heverő és egy egyszemélyes ágy. Az emeleti hálószobák klímával rendelkeznek. Minden szoba ablakán szúnyogháló és redőny van. Ágyneműt és a fürdőszobákban egy-egy kéztörlőt biztosítunk, azonban fürdőlepedőről kedves vendégeinknek szükséges gondoskodni. 

A konyha jól felszerelt (kombinált hűtőszekrény, indukciós tűzhely, mikró, szarvasi kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, tányérok, evőeszközök, edények 10 főig rendelkezésre állnak.) A televíziókban csak a földfelszíni csatornák érhetők el, INTERNET NINCS. A házban a vezetékes víz nem ivóvíz minőségű, palackozott víz fogyasztása ajánlott.

Az udvaron napozóágyak, kerti kiülő, trambulin, pingpongasztal, valamint gyermekhinta került elhelyezésre. A parkolás a zárt udvaron belül több autó számára ingyenesen megoldott.
A kertben kiépített bográcsozó hely van, bográcsot, grillt, nyársat biztosítunk. A bográcsozáshoz tűzifáról, a grillezéshez faszénről kérjük kedves vendégeink gondoskodjanak. A gázpalack gázzsámollyal DÍJMENTESEN használható. 

A vízpart és nyaraló között csekély forgalmú 3 méter széles feltöltött földút út van. A vízpart az úttól kerítéssel van leválasztva. Az Adél vendégház és a Tímea vendégház vízpartja közös, a vízparti rész – az udvarral ellentétben – nincs kettéválasztva. Összesen a  vízpart  32 méter széles, kiépített parttal, stéggel, a fürdéshez lépcsővel. A stégről és a partról is lehet horgászni. A vendégházhoz igény esetén ingyenesen SUP-ot biztosítunk. Lehetőség van vízibiciklizni a két vendégház vendégei részére egy közös vízibiciklivel, melynek használata ingyenes.

A nyaraló az érkezés napján 15.00 órától foglalható el, és a távozás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni.

Áraink 10 főig:

Május 1-jétől május 30-ig a vendégház minimum 2 éjszakára bérelhető 70.000 Ft/ház/éj áron, 3 éjszakától kedvezményes 60.000 Ft/ház/éj áron bérelhető. Pünkösd (május 17-20) csomagban foglalható 10 főig 240.000 Ft.

Május 31-től június 19-ig minimum 3 éjszaka foglalható 10 főig 80.000 Ft/ház/éj áron, 4 éjszakától a kedvezményes ár 70.000 Ft/ház/éj. 

Június 20-tól a medence üzemel. A vendégház bérleti díja 100.000 Ft/ház/éj. A vendégház minimum 3 éjszakára foglalható.

A bérleti díj NEM tartalmazza a 18 éves kor felett fizetendő idegenforgalmi adót, amely 400 Ft/fő/éj. A bérleti díj 15 kWh/éjszaka villamos energia használatot tartalmaz, az e fölötti használat külön fizetendő.

Házi kedvenc fogadása: 2000 Ft/éj/kutya/cica.

Szabad időpontokról a Foglalás menete menüponton keresztül a kapcsolati űrlap kitöltésével lehet érdeklődni.

Kattintson ide az ikerház másik fele, a Tímea vendégház megtekintéséhez!