Adél vendégház

Az Adél vendégház Szarvas egyik zártkerti részén, a Nyúlzugban található. Ezen rész jellegzetessége, hogy a vízpart és a ház között egy kihordott földút található.

A nyaraló egy ikerház egyik fele, 7+3 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést. (Az ikerház másik fele Tímea vendégház néven szintén 10 főig foglalható. A két vendégház között kerítés található. A két épületrész egymás tükörképe.)

Az Adél vendégház földszintjén nagy méretű amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, valamint külön helyiségben WC található. A földszinti hálószobában 1 franciaágy és 1 kinyitható kanapé van, amely 2 fő részére pótágyként szolgál. Az emeleten 2 db hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba valamint külön helyiségben WC található. A vízpart felőli hálószobában 3 heverő, és 1 kinyitható kanapé lett elhelyezve, a másik emeleti hálószobában pedig 2 heverő és egy egyszemélyes ágy. Az emeleti hálószobák klímával rendelkeznek. A televíziókban csak a földfelszíni csatornák érhetők el, INTERNET nincs. Minden szoba ablakán szúnyogháló és redőny van. A házban a vezetékes víz nem ivóvíz minőségű, palackozott víz fogyasztása ajánlott.

A parkolás a zárt udvaron belül több autó számára ingyenesen megoldott. Az udvaron bográcsozó tárcsával, napozóágyak, kerti kiülő, trambulin, pingpongasztal, valamint gyermekhinta került elhelyezésre. A bográcsozáshoz gázpalack gázzsámollyal díjmentesen használható. 

A vízpart és nyaraló között csekély forgalmú 3 méter széles feltöltött földút út van. A vízpart az úttól kerítéssel van leválasztva. Az Adél vendégház és a Tímea vendégház vízpartja közös, a vízparti rész – az udvarral ellentétben – nincs kettéválasztva. Összesen a  vízpart  32 méter széles, kiépített parttal, stéggel, a fürdéshez lépcsővel. Lehetőség van vízibiciklizni a két vendégház vendégei részére egy közös vízibiciklivel, melynek használata ingyenes.

Ezt a vendégházat megkezdett napokra adjuk ki. Ez azt jelenti, hogy az érkezés napján már 9 órától elfoglalható és a távozás napján 18.00 óráig lehet maradni.

Az Adél vendégház bérleti díja 10 főig 50.000 Ft/nap, a 18 éves kor felett fizetendő idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj. A bérleti díj napi 10 kWh óra villamos energia használatot tartalmaz, az e fölötti használat külön fizetendő. Házi kedvenc fogadása: 2000 Ft/éj/kutya/cica.

A nyaraló minimum 3 napra bérelhető.

A szabad időpontokról a +36305562313 -as telefonszámon lehet érdeklődni Paraizsnénál.

Kattintson ide az ikerház másik fele, a Tímea vendégház megtekintéséhez!